Assistentiepakketten

'Slimme machines' voor 'slimme operators'

De praktijkgerichte assistentiepakketten ondersteunen actief bij het instellen van een productieproces - snel en zonder voorkennis. Bovendien bieden deze ruime mogelijkheden om het proces efficiënter te maken – tot in het kleinste detail voor experts.

Of het nu gaat om instellen, de aanloop naar productie, procesoptimalisatie, programmeervrijheid, bewaking of service: onze assistentiepakketten ondersteunen u bij elke bedieningssituatie en bieden u interessante functies voor een topprijs. Maak uw machine nog slimmer!

Highlights

  • Passend: assistentiepakketten zijn afgestemd op uw taken
  • Veelzijdig: assistentiefuncties van ARBURG bieden unieke hulp, bij elke bedieningssituatie
  • Rendabel: assistentiefuncties verhogen uw productie-efficiëntie
  • Smart: met de assistentiepakketten bereidt u zich nu al voor op de gedigitaliseerde transformatie van uw productie

Functiegebied

4.set-up
Met het ARBURG-assistentiepakket "4.set-up" bieden wij alle functies die u helpen bij het ombouwen en het invoeren van parameters en die fouten zal voorkomen. Uw machinebedieners worden actief ondersteund en hebben meer tijd voor productieve taken.

4.start-stop
Het ARBURG-assistentiepakket "4.start-stop" vereenvoudigt de aanloop naar de productie, zorgt voor minder onvolledige onderdelen en verhoogt uw productiecapaciteit. Juist op het moment dat het moeilijk wordt, zowel bij meercomponenten- als hot runner-matrijzen.

4.optimisation
Met een lage stuksprijs topkwaliteit produceren: Hiervoor biedt de techniek van ARBURG unieke functies, zoals opslag- of sluitkrachtregeling, en dat alles bij vele modellen in de serie. Met ons assistentiepakket "4.optimisation" kunt u in bepaalde gevallen nog meer uit uw machine halen. Elke tiende telt tenslotte!

4.production
Hebben uw ervaren operators meer vrijheid nodig, dan is het ARBURG-assistentiepakket "4.production" precies wat u zoekt. Speciale processen worden hierdoor de norm en zelfs complexe matrijstechniek wordt snel te besturen.

4.monitoring
Veilige productie, volledige procesdocumentatie, foutloze levering: Hier komt het ARBURG-assistentiepakket "4.monitoring" van pas. Hiermee kunt u de toestand van uw installatie uitgebreid bewaken en procesafwijkingen vroegtijdig en betrouwbaar herkennen.

4.service
Met het ARBURG-assistentiepakket "4.service" stelt u ons in staat om u op afstand te helpen om bijvoorbeeld storingen snel en efficiënt te analyseren – voor een nog grotere beschikbaarheid van de machine.