Hydraulische machines

Onze hydraulische ALLROUNDER-spuitgietmachines kunnen voor diverse toepassingen worden gebruikt. Ze kunnen worden afgestemd op de toepassing van alle bekende spuitgietprocedés. Het aanbod is zeer uitgebreid: van de instapreeks GOLDEN EDITION tot de individueel aanpasbare ALLROUNDER S.

De hydraulische ALLROUNDERS vallen niet alleen op door hun vele modellen. Ook de meest uiteenlopende randapparatuur kan via de machinebesturing, die alle series omvat, gemakkelijk worden geïntegreerd. Als u individuele taken altijd betrouwbaar en nauwkeurig reproduceerbaar wilt uitvoeren, gebruik dan onze hydraulische machines.

 

Highlights

  • Sluitkrachtbereik tussen 125 kN en 5000 kN
  • GOLDEN EDITION: consequent gestandaardiseerd instapmodel voor een topprijs
  • ALLROUNDER S: vele uitrustingsalternatieven – precies af te stemmen op alle spuitgietprocessen
  • ALLROUNDER 270 S compact: online configureerbare machine - directe bestelling via het klantenportaal "arburgXworld"
  • Positiegeregelde plastificeerschroef: hoge reproduceerbaarheid bij het inspuiten
  • Energie-efficiënte aandrijvingen: ARBURG Servohydraulica (ASH) en energiebesparingssysteem (AES)

 

Naar de configurator ALLROUNDER 270 S compact

Techniek

ARBURG Energiespaarsysteem (AES)
Het ARBURG-energiespaarsysteem (AES) maakt voordelig werken mogelijk door de aandrijving aan te passen aan de benodigde energie. Het motortoerental wordt daarbij via frequentieomvormers permanent en traploos aan de daadwerkelijke energiebehoefte aangepast. De voordelen zijn een lager energieverbruik, minder lawaai en machineslijtage.
naar techniek

ARBURG Servohydraulica (ASH)
Met de ARBURG Servohydraulica (ASH) kunnen hydraulische spuitgietmachines zeer energie-efficiënt en met beperkte uitstoot worden gebruikt. Met een watergekoelde servomotor met toerentalregeling past het aandrijvingssysteem zich traploos aan de werkelijke vermogensbehoefte aan.
naar techniek

Praktijkvoorbeelden

Behuizingen voor klepsturing
Voor het omspuiten van de behuizingen van de Valvetronic VVT3 klepsturing heeft ARBURG een volautomatische spuitgietinstallatie bedacht, die centraal beheerd wordt via de SELOGICA-besturing. Omdat het eindproduct in een motorcompartiment zal worden gebruikt, worden extreem hoge vereisten aan het fabricageproces gesteld.
naar spuitgietproduct

Behuizingkappen
Als algemeen aannemer heeft ARBURG met partner Sonderhoff het inlineproces MOLD'n SEAL ontwikkeld. Dit is een combinatie van spuitgieten en afdichten met PUR-schuim. Zo bespaart u tijd, kosten en plaats en verhoogt u uw productie-efficiëntie.
naar spuitgietproduct

Sensor
Drie maakt een: In een procedure met drie componenten worden een magnetische schijf, een draagplaat en een beschermingskap tot een gebruiksklare draaihoeksensor gespoten. Het innovatieve matrijsconcept en de complexe automatisering maken voegtechniek of montage achteraf overbodig.
naar spuitgietproduct

Isolatierails
Op een hydraulische spuitgietmachine worden hittebestendige isolatierails voor strijkijzers gemaakt. Het zuurkoolachtig BMC wordt daarvoor met een INJESTER-barrièreschroef optimaal voorverdicht toegevoerd. Een robot met zes assen bewerkt de buitenomtrek.
naar spuitgietproduct