Reserveonderdelen

Wereldwijd snel op locatie

Originele reserveonderdelen van ARBURG – voor u betekent dat: hoge kwaliteit, gegarandeerd passende en toepassingsspecifieke onderdelen, wereldwijd uitstekende beschikbaarheid van onderdelen en eenvoudig bestellen. Zo krijgt u uw productie snel weer op gang.

Ons actieve reserveonderdelenbeheer (AEM) omvat advies, het selecteren van geschikte slijtstukken en het samenstellen van op maat gemaakte, betaalbare onderhouds- en slijtstukpakketten, die rechtstreeks aan uw interne onderhoudsdienst worden geleverd. Zo zorgen wij voor zo kort mogelijke uitvaltijden.

Hoogtepunten

  • 24 uur per dag online bestellen van reserveonderdelen
  • Wereldwijd reserveonderdelennetwerk, voor een snelle levering
  • First Pick Rate: meer dan 90 procent van de bestellingen meteen leverbaar
  • Ook reserveonderdelen voor meer dan 10 jaar oude ALLROUNDERs beschikbaar
  • Originele reserveonderdelen met garantie van de fabrikant

Reserveonderdelenshop

Via ons klantenportal 'arburgXworld' bieden wij ook voor de inkoop van onderdelen alles dat u zich maar kunt wensen: direct online bestellen, waar en wanneer u maar wilt. Interactieve navigeer- en zoekmogelijkheden. Directe toegang tot prijzen en beschikbaarheid. Overzicht van uw bestelgeschiedenis en eenvoudig herhalen van bestellingen.

Bedrijven die de overstap naar de digitale wereld van ARBURG willen maken, kunnen zich registreren op www.arburgXworld.com.

Voegt u bij het retourneren van reserveonderdelen alstublieft een ingevulde "Retourbon" (PDF - 0,2 MB) toe.