Klantencentrum

Maak gebruik van onze knowhow en individuele ondersteuning. Ons klantencentrum in Lossburg biedt u unieke mogelijkheden op een oppervlakte van 2100 m2: meer dan 30 spuitgietmachines van alle bouwseries zijn permanent beschikbaar voor matrijstests, procesoptimalisering en machinevergelijkingen.

Het aanbod omvat onder andere praktijkgerichte materiaalvoorbereiding, productie onder genormaliseerde cleanroomcondities en een snelle kwaliteitsbeoordeling ter plaatse met aangepaste meettechniek. U kunt in het klantencentrum meerdere componenten of materialen zoals thermoharders, elastomeren, siliconen of poedergrondstoffen verwerken.

Hoogtepunten

  • Centraal klantencentrum in Lossburg met alle ALLROUNDER-bouw series en -groottes
  • Gedetailleerde proeven met verschillende materialen, processen en matrijzen van de klant
  • Complete ARBURG knowhow snel en direct beschikbaar
  • Rustige vergaderruimtes voor het coördineren van verdere maatregelen
  • Overeenkomstig uitgeruste demonstratieruimtes ook in de vestigingen

Unieke mogelijkheden

Professionele proeven
Onze specialisten geven individueel advies en zorgen voor een vlot verloop van de proeven en voor gedetailleerde documentatie. Of het nu gaat om het uitfaseren van matrijzen, het vergelijken van machineconcepten of het testen van processen op hun praktische bruikbaarheid.

Matrijstests
U kunt uw matrijs voor de tests eenvoudig direct in ons klantencentrum leveren. Met kranen brengen we ze veilig naar de betreffende machine. Een instelbaar watercircuit maakt individuele matrijskoeling mogelijk.

Uitgebreid advies
Naast de techniek bieden we u ook ruime vergaderlokalen aan. Hier kunt u in alle rust de resultaten van uw proeven met onze experts bespreken. Omdat de verkoop- en techniekafdeling zich vlakbij het klantencentrum bevinden, verloopt de communicatie erg vlot en snel.