Toepassingstechniek

Spuitgieten met knowhow

Onze toepassingstechnici ontwikkelen individuele oplossingsconcepten en zijn erin gespecialiseerd om het meest efficiënte alternatief voor de productie van uw spuitgietproduct uit te werken. Geniet van economisch voordeel door onze spuitgiettechniek exact aan uw vereisten en productievoorwaarden te laten aanpassen.

Als technologiepartner geven we u advies over spuitgiet- en toepassingstechnieken. U kunt hierbij profiteren van onze uitgebreide knowhow: van hulp bij het spuitproductontwerp en de materiaalkeuze, het matrijs- en machineontwerp, tot de optimalisering van de productie. Voor gedetailleerde proeven en tests zijn de laboratoria van onze klantencentra de ideale omgeving.

Highlights

  • ARBURG selecteert uit talrijke mogelijkheden het optimale spuitgietconcept voor u
  • Deskundige toepassingstechnici in vestigingen wereldwijd
  • Wij staan altijd voor u klaar: experts uit het hoofdkantoor, vestigingen en vertegenwoordigingen
  • Rentabiliteitscalculator: bereken aan de hand van belangrijke parameters automatisch de eenheidskosten en amortisatietijden

Led-voorzetlens
Met het onderzoeksproject OptiLight engageert ARBURG zich tot de energie-efficiënte productie van innovatieve hybride optica voor led-straatverlichting. Bij het spuitgieten ontstaan exacte vrije vormvlakken die het licht doelgericht in een rechthoekig belichtingsprofiel sturen.
naar spuitgietproduct

Draaihoeksensor
Drie maakt een: In een procedure met drie componenten worden een magnetische schijf, een draagplaat en een beschermingskap tot een gebruiksklare draaihoeksensor gespoten. Het innovatieve matrijsconcept en de complexe automatisering maken verbindingstechniek of montage achteraf overbodig.
naar spuitgietproduct