Industrie 4.0

Vertakt: machines, processen en producten

Wij willen meer zijn dan alleen een technologie- en systeempartner, vooral als het om IT-netwerkvorming in de kunststofverwerking gaat! U profiteert daarbij van onze omvangrijke competentie en individueel combineerbare digitale modules. Kom ook in onze ‘arburgXworld’!

Een algemenere oplossing voor de digitalisering is er niet! Geen spuitgietproces is hetzelfde als een ander. U moet altijd een eigen aanpak voor uw bedrijf uitwerken. Wij helpen u daarbij! Met onderbouwde kennis en een interdisciplinair opgesteld team zetten wij uw individuele eisen aan de digitalisering doelgericht om. Voor een efficiëntere productie en minder gebruik van hulpbronnen, maar ook voor nieuwe bedrijfsmodellen.
naar arburgXworld

Highlights

  • Competent: overkoepelende kennis vervlecht productie- en informatietechniek
  • Omvattend: digitale modules reiken van assistenten voor besturingen en online datamanagement tot en met het klantenportaal voor digitale services
  • Efficiënt: pragmatische en rendabel implementeerbare oplossingen uit één hand

Bureauschaar
De freeformer brengt additief een driedimensionaal persoonlijk opschrift van PP op de bureauschaar aan. Zo kunnen massa-artikelen door ARBURG Plastic Freeforming (APF) matrijsloos worden geïndividualiseerd. Bij een laaghoogte van 0,21 mm bedraagt de bouwtijd slechts circa 2 minuten.
naar onderdeel

Lichtschakelaar
Op het speciale Additive Manufacturing Plaza op de Hannover Messe 2015 toonde ARBURG een compleet procesketennetwerk van spuitgieten en additieve fabricage, inclusief hostcomputertechniek. Hierbij worden in grote series vervaardigde lichtschakelaars geïndividualiseerd.
naar de video

'Intelligente' kofferhanger
Een innovatieve Industrie 4.0-toepassing is de ruimtelijk verdeelde productie van 'intelligente', gepersonaliseerde kofferhangers in lotgrootte 1. Het product wordt dankzij een NFC-chip een informatiedrager, waardoor deze zijn eigen weg door de informatietechnisch gekoppelde procesketen leidt.
naar de video