ARBURG Configurator

Snel en eenvoudig naar het gewenste product

ARBURG Configurator
Gebruik onze ARBURG Configurator! Met een paar klikken stelt u uw eigen ARBURG-product samen. Vervolgens kunt u uw persoonlijke offerte bij ons aanvragen.

Klantenportaal arburgXworld
Het gaat nog sneller via ons klantenportaal „arburgXworld“. Registreer u gratis. Met de app 'Configurator’ kunt u niet alleen uw gewenste product configureren, maar krijgt u ook direct toegang tot informatie over prijzen en beschikbaarheid. Ook de andere apps bieden u tal van voordelen.

Uw vordeelen:

  • Snelle en eenvoudige configuratie van uw gewenste product
  • Rechtstreeks bestellen via het klantenportaal arburgXworld

 

Onze producten:

ALLROUNDER 270 S compact
De hydraulische ALLROUNDER 270 S compact kan online worden geconfigureerd en direct worden besteld tegen een aantrekkelijke prijs en met korte levertijden. Deze uitvoering biedt een 20% kleiner opstelvlak en energiebesparende servohydraulica (ASH).

THERMOLIFT
De THERMOLIFT combineert de voordelen van een drogings- en transportsysteem voor kunststofgranulaten in één compact apparaat. Het apparaat bevindt zich direct op de machine en is geïntegreerd in de besturing. Afhankelijk van het materiaal zijn zowel de verselucht- als luchtcirculatiemode en zowel druk- als vacuümtransport mogelijk.