K-beurs 2022: laat de film beginnen!

Indrukken, highlights en impressies voor u!

De Duitse, in kunststof gespecialiseerde, nieuwszender Plas.TV deed van 19 tot 26 oktober 2022 uitvoerig verslag van de K in Düsseldorf. Hierbij kon men uiteraard niet om ARBURG heen!
Neem een kijkje en krijg een indruk van ons beursoptreden op de K 2022! In verschillende video's laten wij u levendige impressies en interessante highlights zien. Onze indrukken van de K 2022 zijn net zo veelzijdig als ons aanbod op de beurs. Veel plezier bij het ontdekken!

Best-of ARBURG op de K 2022

Das Best-of video van het beursoptreden van ARBURG op de K 2022 biedt u spannende en levendige impressies.

Standrondgang

Op onze belangrijkste stand 13A13 presenteerde Dr. Christoph Schumacher, afdelingshoofd Global Marketing, de highlights van ons beursoptreden op de K 2022

arburgGREENworld paviljoen

ARBURG was met zijn eigen arburgGREENworld paviljoen vertegenwoordigd in het Circular Economy forum op de K 2022. Alle belangrijke globale vragen rondom duurzaamheid, circulaire economie en CO2-reductie werden in alle facetten en gericht belicht. Welk statement wij hebben gemaakt met ons paviljoen ziet u in de video van Dr. Christoph Schumacher, afdelingshoofd Global Marketing.

arburgGREENworld.TV

Daarnaast waren er dankzij arburgGREENworld.TV dagelijks gevarieerde indrukken en interviews te zien, rechtstreeks vanuit het arburgGREENworld-paviljoen:

Impressies dag 1

Impressies dag 2

Impressies dag 3

Impressies dag 4

Impressies dag 5

Impressies dag 6

Impressies dag 7