Global Services

Onze dienstverlening

Zoekt u afbeeldingen over service, technisch advies per toepassing, projectondersteuning of de reserveonderdeelservice? Dan bieden wij u hier een uitgebreide afbeeldingensupport.

Servicetechnicus
Ons doel is perfectie. Ervaring en kennis zijn de sleutels voor de service. Om steeds up-to-date te zijn, worden onze servicetechnici uit alle hoeken van de wereld in het hoofdkantoor regelmatig bijgeschoold.
Servicetechnicus (JPG - 1,3 MB)

Service
Als competente partner vergroten wij het succes van onze klanten. Wij adviseren u over de volledige productieken: aankoop, technische uitrusting, toepassingstechnische ondersteuning en productieoptimalisering – onze klanten krijgen het van ons uit één hand.
Support ter plaatse (JPG - 4,1 MB)

Onderhoud
Zekerheid – het ARBURG-onderhoudsaanbod is precies afgestemd op de behoeften van klanten. We bieden onder meer hotlines voor rechtstreekse klantenassistentie per telefoon, deskundige servicetechnici die snel ter plaatse zijn en onderhouds- en inspectieovereenkomsten.
Inspectie (JPG - 3,2 MB)

Matrijzen proefspuiten
In het ARBURG-klantencentrum specificeren we machines. We houden ons niet alleen bezig met de machine- en procestechniek, maar geven u ook uitgebreid advies. Dit omvat ook spuitproductontwerp, matrijsontwerp en beoordeling van verschillende oplossingsconcepten.
Advies (JPG - 4,2 MB)

Klantencentrum
Het ARBURG Klantencentrum in Lossburg biedt unieke mogelijkheden op een oppervlakte van 2100 m2: Klanten kunnen met meer dan 30 spuitgietmachines van alle series permanent beschikken over matrijstests, procesoptimalisering en machinevergelijkingen.
ARBURG Klantencentrum (JPG - 5,3 MB)