Bedrijf

Dit is ARBURG

Vormt u zich ene beeld van ons. Hier vindt u bijvoorbeeld foto’s van onze managers en het bedrijf. U kunt zien hoe en waar we onze spuitgiettechniek “Made by ARBURG – Made in Germany” produceren en nog veel meer.

Mensen

Partners
ARBURG boekt op het moment succes in zijn derde generatie (van links): naast seniorchef Eugen Hehl (advies) houden Juliane Hehl (marketing), Michael Hehl (woordvoerder en plant development) en Renate Keinath (human resources management) zich bezig met het voorbestaan van ons traditierijke familiebedrijf.
ARBURG-partners (JPG - 1,6 MB)

Directie
Klanten kunnen ervan op aan dat ARBURG altijd optimaal ondersteuning biedt. Wederzijds vertrouwen zorgt voor een persoonlijke sfeer. De directeuren Jürgen Boll, Guido Frohnhaus en Gerhard Böhm (van links) zijn verantwoordelijk voor financiën, controlling, IT, technologie, verkoop en service.
ARBURG-directieleden (JPG - 1,1 MB)

Support
Een effectieve support moet vooral snel zijn – om een probleemloze productie te kunnen bieden en de stilstandtijden van uw installaties te beperken. Bij ons kunt u vertrouwen op een internationaal netwerk en rechtstreekse ondersteuning, ook op vlak van onderhoud en reserveonderdelen.
ARBURG Hotline (JPG - 2,5 MB)

Productie
Onze spuitgiettechniek “Made by ARBURG - Made in Germany” produceren we vandaag uitsluitend in het ARBURG-hoofdkantoor in Lossburg. We produceren alle belangrijke onderdelen zelf – het percentage eigen productie bedraagt ongeveer 60 %.
Productie in Lossburg (JPG - 2,7 MB)

Opleiding ter plaatse
ARBURG bouwt zijn verkoops- en servicenetwerk voortdurend uit. De landenspecifieke opleidingen in de wereldwijde ARBURG Technology Centers zijn overzichtelijk gestructureerd en ingedeeld in verschillende nascholingsfasen. Zo leren onze klanten onze producten erg snel tot in de kleinste details kennen.
Opleiding ter plaatse (JPG - 3,2 MB)

Toepassingstechniek
Onze toepassingstechnici ontwikkelen individuele oplossingsconcepten en zijn erin gespecialiseerd om het meest efficiënte alternatief voor de productie van uw spuitgietproduct uit te werken. Wij bieden een uitgebreide knowhow die onder andere machine- en matrijstechniek, besturing en automatisering omvat.
Individuele oplossingsconcepte (JPG - 2,9 MB)

Indrukken

Stagiairs
Vandaag aan morgen denken: ARBURG concentreert zich al jaren op sociale verantwoordelijkheid door een gerichte vakopleiding. Het bedrijf leidt al meer dan 70 jaar mensen op. Gedurende deze periode hebben bijna 1800 jongeren succesvol hun opleiding afgerond.
ARBURG leerlingen (JPG - 3,6 MB)

Werken in team
In Lossburg is een opleidingscentrum van 2000 m2 groot beschikbaar. Hier kunnen stagiairs met innovatieve techniek en de nieuwste apparatuur hun leerstof ook in praktijk brengen. Bij ARBURG wordt teamwork gestimuleerd.
ARBURG leerlingen (JPG - 3,0 MB)

Technologiedagen
De ARBURG-technologiedagen 2019: Duizenden gasten uit meer dan 50 landen bezochten een uniek evenement voor de sector.
ARBURG Technologiedagen 2019 (JPG - 1,5 MB)

Klantencentrum
Het ARBURG-klantencentrum in Lossburg biedt unieke mogelijkheden op een oppervlakte van 2100 m2: meer dan 30 spuitgietmachines van alle series zijn permanent beschikbaar voor matrijstests, procesoptimalisering en machinevergelijkingen.
ARBURG Klantencentrum (JPG - 3,8 MB)

Bedrijf

Hoofdkantoor Lossburg
Onze spuitgiettechniek 'Made by ARBURG – Made in Germany' fabriceren wij uitsluitend in de hoofdvestiging van ARBURG in Loßburg. Van de ca. 3.500 medewerkers zijn er ca. 2.900 in Duitsland werkzaam en ca. 600 in de wereldwijde ARBURG organisaties.
Hoofdkantoor Lossburg (JPG - 5,0 MB)

ALLROUNDER
Het belangrijkste onderdeel van ons ALLROUNDER-principe is de draaibare sluiteenheid, die met de omkeerbare spuiteenheid verkrijgbaar is bij de hydraulische spuitgietmachines van de serie ALLROUNDER S. Zo kunt u het toepassingsbereik aanzienlijk uitbreiden - en dat al meer dan 50 jaar lang.
Draaibare sluiteenheid (JPG - 4,5 MB)

Productie-efficiëntie
ARBURG legt bij alle activiteiten de nadruk op 'productie-efficiëntie' en neemt hierbij de gehele waardescheppingsketen in beschouwing. Het doel is dat onze klanten hun kunststof producten van afzonderlijke producten tot grote series in optimale kwaliteit tegen minimale stuksprijzen kunnen vervaardigen.
Productie-efficiëntie (JPG - 0,9 MB)

Productie
Het principe van verantwoordelijk en milieubewust en duurzaam handelen is verankerd in het hele bedrijf. Door een ultramoderne en energie-efficiënte productie en een duurzaam beheer beschermen we ons leefmilieu.
Hal 21 (JPG - 3,4 MB)

Montage
Bij ons is alleen het beste goed genoeg. We stellen hoge eisen aan de kwaliteit en de functionaliteit van onze spuitgietmachines. Daarom maken we alle belangrijke onderdelen zelf - de eigen productie heeft bij ons een uitzonderlijk hoog aandeel van ca. 60 %.
Montage ALLROUNDERs (JPG - 1,7 MB)