Merkbelofte

Wir sind da.

Met de merkpositionering "Wir sind da." geeft ARBURG uiting aan zijn wens om zich met meer dan alleen technologische dienstverlening continu en zonder compromissen in te zetten voor de belangen van zijn klanten, medewerkers en partners.

"Wij zijn een wereldwijde marktleider en een van de meest innovatieve machinebouwers van Duitsland, met sterke wortels in het Zwarte Woud. Wij zijn altijd daar waar onze klanten zich bevinden, of dat nu regionaal, technologisch, mentaal of fysiek is," aldus Juliane Hehl, die als directeur-aandeelhouder van ARBURG verantwoordelijk is voor marketing. "Onze klanten weten: U kunt op ons vertrouwen, net als in een hechte familie.“
naar advertentiecampagne

Duurzame belofte
Het merk ARBURG staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klantnabijheid. Met de positionering "Wir sind da." omschrijft ARBURG een duurzame belofte waar klanten, medewerkers en het publiek op kunnen vertrouwen.

Duidelijke "made in Germany"-statement
De merkbelofte "Wir sind da." vertegenwoordigt de waarden die ARBURG altijd al naleefde. Uitsluitend in het Duits. Want ARBURG is een wereldwijd opererend familiebedrijf met een Duitse kern, die innovatief en "Made in Loßburg" technologie vervaardigt.

Aanhoudende waarden
De nieuwe merkbelofte bestaat uit kernbegrippen zoals thuisland, kwaliteit, mensen, familie, technologie en prestaties. Met de eerste communivatieve vorm "Hallo Träume. Wir sind da.“ trok ARBURG op de K 2016-beurs al de aandacht.