Diensten

Altijd het beste voor de klant

Het thema productie-efficiëntie staat bij onze activiteiten centraal. Onze modulaire, individueel geoptimaliseerde installaties bieden u een onberispelijke productkwaliteit, korte cyclustijden en een maximale beschikbaarheid. Bovendien beperken ze de stuksprijzen.

Daarbij bieden we u wereldwijd een snelle en uitgebreide service en marktgericht en deskundig advies. Ook hier komt u als klant op de eerste plaats. We ontwikkelen toekomstgericht en produceren de beste kwaliteit centraal – Made in Germany. Onze medewerkers zijn hoogopgeleide en creatieve specialisten die we hoofdzakelijk zelf opleiden. We produceren consequent op een energie-efficiënte en duurzame manier.

Highlights

  • Energie-efficiënte ALLROUNDER-spuitgietmachines en freeformers voor additieve productie
  • Snelle en uitgebreide advies- en serviceprestaties
  • Sterke eigen productie leidt tot topkwaliteit voor een duurzame en doordachte techniek, tot in de kleinste details
  • Knowhow: gemotiveerde, uitstekend opgeleide medewerkers

Vandaag
We houden contact met klanten door een uitstekende ondersteuning via onze vestigingen en handelspartners. Jaarlijks organiseren we in het hoofdkantoor in Lossburg de “Technologiedagen”. Daarnaast zijn we wereldwijd aanwezig op beurzen en organiseren we onze Technology on Tour-roadshows.

Innovatief
ARBURG is vooruitstrevend op het gebied van vele toonaangevende ontwikkelingen – waaronder de eerste ALLROUNDER-spuitgietmachine met draaibare sluiteenheid en omkeerbare spuiteenheid, het omspuiten van inzetdelen en de unieke, grafisch gebaseerde SELOGICA-besturing.

Verantwoordelijk
Het principe van verantwoordelijk, milieubewust en duurzaam handelen is verankerd in het hele bedrijf. Door een ultramoderne en energie-efficiënte productie en een duurzaam beheer beschermen wij ons leefmilieu.
naar arburgGREENworld