ARBURG op de Swiss Plastics Expo 2023

Duurzaam en digitaal

25.11.2022
Het beursjaar begint voor ARBURG ook in 2023 weer met de Swiss Plastics Expo in Luzern, Zwitserland. Van 17 tot 19 januari 2023 in hal 1, stand C1061, produceert een elektrische ALLROUNDER 370 A met GESTICA-besturing bekers van gerecyclede PP. Bovendien kunnen de vakbezoekers aan de hand van het tentoongestelde het nieuwe uitvoeringsniveau van de feature "aXw Control FillAssist" leren kennen en ook het klantportaal "arburgXworld" wordt op de beurs gepresenteerd.

ALLROUNDER met digitale features verwerkt gerecycled materiaal
Hoe je van gerecyclede PP hoogwaardige bekers kunt produceren toont een turn key installatie met een IT-gekoppelde elektrische ALLROUNDER 370 A. De machine beschikt over de standaard ARBURG IIoT-Gateway en GESTICA-besturing – inclusief het nieuwe uitvoeringsniveau van de "aXw Control FillAssist". Deze werd gerealiseerd met onze partner Simcon en maakt een AI-ondersteunde variantanalyse voor tijdbesparende vulbeeldstudies mogelijk. De tentoongestelde machine produceert de bekende wegwerpbekers. Hierbij komt een lineaire robot MULTILIFT V 20, dat de bekers eruit neemt en deze uit de installatie wegsluist – deze presentatie is een première in Zwitserland.

Portaal "arburgXworld" koppelt klanten aan ARBURG
Op een demo-terminal zullen bovendien tevens de mogelijkheden van het klantportaal "arburgXworld" levendig geïllustreerd worden, waardoor de bezoeker ertoe in staat is vele services en bedrijfsprocessen digitaal met ARBURG af te handelen.