arburgXvision: de volgende aflevering in november

Een kijkje in de digitale toekomst!

09.11.2022
Op 24 november 2022 om 14 uur is het weer zover: de volgende aflevering van het interactieve online-live-format ''arburgXvision'' wordt uitgezonden. Dit keer discussieren en analyseren experts over het veelzijdige en spannende onderwerp ''Digitale service - kansen en risico's van de digitalisering''.

Deskundigheid en spannend praktijkvoorbeeld
In de één uur durende Duitstalige uitzending gaat het vooral om de verbonden communicatie in de productie, hoe deze er precies uit kan zien en wat deze de klant uiteindelijk te bieden heeft.
In de studio van ARBURG zijn live te gast: Stephan Reich, afdelingshoofd IT Digital Solutions, en Peter Kowalewski, teamleider Digital Industrial Sulutions Support. Onze experts leggen uit welke techniek en dienstverlening het bedrijf, bijv. via het klantenportaal arburgXworld, zijn klanten ter beschikking kan stellen om zo snel en ongecompliceerd mogelijk met het bedrijf de overstap naar de digitalisatie te maken.
Welke deelgebieden horen volgens een machinefabrikant zoals ARBURG eigenlijk tot de digitalisering? Welke mogelijkheden biedt het verbinden en hoe staat het met de veiligheid van de gegevens? Hoe dit alles in werkelijkheid kan verlopen en welk potentieel de digitalisatie heeft, laat de bijdrage van de fischerwerke, een van de marktleiders op het gebied van bevestigingssystemen zien. Hier wordt de ARBURG host-computer ALS als centraal hulpmiddel voor de digitalisering in de praktijk voorgesteld en hoe de gegevensregistratie en -analyse van alle spuitgietmachines via ALS werkt.

Interactief aanwezig
Natuurlijk kunt u ook deze keer weer als toeschouwer live vragen stellen via de chat en actief deelnemen aan rondvragen. Het loont zich dus om te kijken: op donderdag 24 november, om 14 uur. 
Heeft u geen tijd om live de uitzending te bekijken op www.arburgxvision.com, dan kunt u deze en alle voorgaande uitzendingen natuurlijk ook later op elk gewenst moment in de arburgXvision-mediatheek bekijken. Het loont zich in ieder geval om er een kijkje te nemen!