ARBURG op de Moldplás 2022

Efficiënt, duurzaam en digitaal

19.09.2022
Op de Moldplás 2022 in Batalha (Portugal) toont ARBURG van 9 tot 12 november in hal 3, stand 3B12, de verwerking van biologisch afbreekbare kunststoffen met een geautomatiseerde turnkey-installatie. De bezoekers kunnen hier ook gedetailleerde informatie krijgen en advies inwinnen over het klantenportaal 'arburgXworld'.

Compacte turnkey-installatie: efficiënt naar het gereed product
Op de beurs presenteert ARBURG een compacte turnkey-installatie met een elektrische ALLROUNDER 470 A, die een tekenmal maakt van Biofibre Silva SI2900, een biologisch afbreekbaar materiaal op houtbasis. Het tentoonstellingsobject beschikt over de GESTICA-besturing met vijf assist pakketten. Een MULTILIFT SELECT robotsysteem met zes kilo draagkracht en aangepaste zuigplaat zorgt ervoor dat onderdelen voorzichtig worden behandeld. Voor de materiaaldroging en -invoer is een THERMOLIFT-2 verantwoordelijk. Met een lasercel van een lokale fabrikant worden de mallen daarna van een centimeterschaal voorzien en verlaten vervolgens de installatie gebruiksklaar.

Klantenportaal arburgXworld: tijd en kosten besparen
De beurspresentatie wordt aangevuld met livepresentaties van het klantenportaal arburgXworld op een pc, om de diverse mogelijkheden van de ARBURG-apps te demonstreren. arburgXworld bundelt alle digitale services en maakt het mogelijk om van elk eindapparaat en vierentwintig uur per dag toegang tot deze informatie te verkrijgen. Het gratis pakket 'Basic' biedt al vele services.