arburgXvision: Milieubescherming met plastic

Live-uitzending voor u!

30.08.2022
De titel van onze volgende arburgXvision Live-uitzending luidt “Milieubescherming met plastic - Routes uit de milieucrisis”. De beide begrippen geven heel goed de tegenstellingen van de huidige discussie aan. Want hoe kan plastic - vaak gelijkgesteld met minderwaardige resources of afval - bijdragen aan de milieubescherming? Dat hoort u op 22 september 2022, vanaf 14:00 uur!

Boeiende Live-uitzending
Tijdens de boeiende arburgXvision Live-uitzending discussiëren de ARBURG experts Gerhard Boehm, directeur verkoop en service, en Bertram Stern, Sustainability Manager, met Prof. Dr.-Ing. Hans-Josef Endres, directeur van het Institut für Kunststoff- und Kreislauftechnik aan de Leibniz-universiteit Hannover, over de perspectieven en vooruitzichten die plastics kunnen bieden voor het onderwerp milieubescherming.

Op de praktijk gericht: recyclaatverwerking en circular economy
Nadat we zijn overgeschakeld naar de Arburg centrale in Lossburg gaan we naar Christian Homp, groepsleider Applications & Industries, die gelijk meerdere concrete benaderingen van Arburg met betrekking tot het gebruik van recyclaten en de opbouw van een functionerende kringloopeconomie voorstelt.