Arburg op de MSV Brno 2022

Krachtige oplossingen voor automatisering

26.07.2022
Op de MSV in Brno laat Arburg van 4 t/m 7 oktober 2022 in hal G1, stand 029, de efficiënte spuitgietproductie en de potentiële individuele automatisering zien. Tevens staat er een demo-station voor het klantenportal “arburgXworld” en de Arburg host-computer.

Productie-efficiëntie en digitalisering
Het eerste tentoongestelde apparaat, een elektrische Allrounder 520 A met 1.500 kN sluitkracht, is van een enkelvoudige spuitgietmatrijs van een Tsjechisch bedrijf voorzien en produceert een lunchbox van PP – een klassiek verpakkingsartikel. Op de infostand voor digitalisering wordt getoond hoe met de apps van het klantenportal “arburgXworld” tijd en kosten worden bespaard waarbij het dagelijkse werk tegelijkertijd flexibeler kan verlopen.

Krachtige automatiseringsoplossingen
Het tweede tentoongestelde apparaat is een Kuka zes-assige robot, die demonstreert wat robotsystemen in automatiseringsoplossingen en turnkey-installaties van Arburg kunnen presteren. Puntnauwkeurig en altijd even precies bouwt de robot een model van de hybride Allrounder 1120 H van legosteentjes en haalt dit weer uit elkaar. Het bouwpakket bestaat uit vier verschillende componenten. Voor elk is er een aparte grijper die automatisch kan worden vervangen.