Arburg op de TaipeiPLAS 2022

LSR, digitalisering en duurzaamheid

26.07.2022
Arburg presenteert op de TaipeiPLAS van 27 september t/m 1 oktober 2022 op stand I0110 in hal 1F het spuitgieten van LSR-afsluitingen van gerecycled materiaal evenals het klantenportal “arburgXworld” en de Arburg host-computer.

Duurzaamheid als belangrijk thema voor de toekomst
Ook in Taiwan worden duurzaamheidsaspecten steeds belangrijker. Hier gaat het om het inzetten van gerecyclede materialen en ook om het bruikbaar maken van dergelijke opgewerkte kunststoffen voor veeleisende toepassingen. Arburg laat op de TaipeiPLAS 2022 zien dat kunststoffen waardevolle stoffen zijn die opnieuw kunnen worden gebruikt en verwerkt tot nieuwe producten - en dat ook bij gevoelige gebieden als de levensmiddelenindustrie. Een Allrounder 420 C GOLDEN EDITION verwerkt bijvoorbeeld Trucircle-materiaal van Sabic. In een enkelvoudige spuitgietmatrijs van Passcard, een Taiwanese fabrikant van spuitgietmatrijzen, wordt een afsluiting gemaakt voor verpakkingen van spijsolieverpakkingen die gezien de gevoeligheid van levensmiddelen aan bijzondere eisen moet voldoen.

Digitalisering gaat vooruit
Het beursprogramma van Arburg wordt aangevuld door de presentatie van het Arburg host-computersysteem evenals de klantenportal “arburgXworld” met zijn verschillende apps. Hier wordt gedemonstreerd hoe beide kunnen worden gebruikt, om kwaliteit en productieplanning evenals het beheer van techniek en service voor het gehele machinebestand van een onderneming op alle digitale apparaten op te roepen, aan te passen en bij te werken.