25 jaar ARBURG Turkije

Zilveren jubileum groots gevierd

07.06.2022
De Turkse vestiging van ARBURG vierde op 1 juni 2022 op grootse wijze het 25-jarig bestaan. Ongeveer 180 enthousiaste genodigden namen deel aan het exclusieve jubileumevenement. Hooggeplaatste vertegenwoordigers van het moederbedrijf waren bedrijfsleider en aandeelhouder Renate Keinath en Gerhard Böhm, bedrijfsleider Verkoop en Service. De unieke avond werd gevierd in het kader van een sfeervolle boottocht met galadiner op de Bosporus.

Jubileum sculptuur als erkenning
Als erkenning voor de prestatie van de laatste 25 jaar overhandigde Renate Keinath de traditionele ARBURG jubileum sculptuur aan Engin Malcan, bedrijfsleider van ARBURG Turkije, en bedankte hem en zijn team namens de ondernemersfamilies en het hele ARBURG moederbedrijf voor hun grote inzet.

ARBURG al 55 jaar aanwezig aan de Bosporus
Al in 1967 verkocht ARBURG via de toenmalige handelspartner BHK Makine de eerste ALLROUNDER spuitgietmachines aan Turkije. Sinds 2001 zijn bedrijfsleider Engin Malcan en zijn team van 17 medewerkers de drijvende kracht achter de dynamische ontwikkeling in Turkije. In dit op export gerichte land is ARBURG inmiddels marktleider voor hoogwaardige spuitgietmachines. Het huidige fabrieksgebouw is in 2005 in Beylikdüzü bij Istanboel in gebruik genomen. De vestiging heeft ook een showroom van 210 m² met plaats voor drie tot zes ALLROUNDERs voor opleidingen, experimenten en matrijs-proefspuitingen.