arburgXvision: Spuitgietmachine-strategie 2.0

Succesvolle negende uitzending

02.11.2021
Ongeveer 450 kijkers volgden op 28 oktober 2021 de negende aflevering van de interactieve internet-tv-uitzending ‘arburgXvision’ met de titel ‘Spuitgietmachine-strategie 2.0 – nieuwe ideeën voor kostenvermindering.’ Tijdens de twee wederom zeer boeiende uren leverden de experts van ARBURG competente, waardevolle en prikkelende ideeën, en beantwoordden interactief belangrijke vragen van het publiek.

Kennis van experts op begrijpelijke wijze uitgelegd
In de negende aflevering van ‘arburgXvision’ presenteerden de ARBURG-experts Christoph Blöchle, Technical Sales Manager en Christian Homp, teamleider Applications, spuitgietmachine-strategieën 2.0 waarmee het rendement van spuitgietmachines duidelijk kan worden verhoogd.
De lezingen van de experts werden aangevuld door boeiende live-verbindingen met Philipp Jarosch, teamleider kunststofspuitgieten in het opleidingscentrum van ARBURG. Welke fouten men bij de voorbereiding van machines en spuitgietmachines zou moeten vermijden en welke mogelijkheden beschikbaar zijn voor de bewaking, demonstreerde hij direct aan de hand van twee ALLROUNDERs.

Laatste uitzending dit jaar op 25 november 2021
Met de titel ’Duurzaam produceren: hulpbronnen ontzien in de kunststofbranche’ pakt ARBURG in de laatste uitzending van het jaar 2021 een bijzonder relevant thema aan. De experts Bertram Stern, Sustainability Manager, en Dr. Philipp Kloke, Ingenieur Application and Process Development, lichten belangrijke aspecten toe voor een duurzame en toekomstgerichte productie en tonen hoe recyclaten en bio-kunststoffen procesveilig en efficiënt kunnen worden verwerkt. Tijdens meerdere live-verbindingen krijgen de kijkers tevens een diepgaand inzicht in de productie van spuitgietmachines in Loßburg. Gratis aanmelding en registratie op: arburgXvision