Succesvolle Fakuma 2021

Grootste stand en innovatieve producten

19.10.2021
Van 12 tot en met 16 In oktober 2021 gaf ARBURG middels de grootste beursstand en presentatie van talrijke nieuwe producten, waaronder ook producten van de ARBURG-family, op de Fakuma een statement af. In het kader van het beursmotto: "Het beste van beide werelden" heeft ARBURG in 2021 op de Fakuma dé thema's van de toekomst gepresenteerd: digitalisering, duurzaamheid en het efficiënte gebruik van hulpbronnen.

Positieve conclusie
"Nadat zo lang geen presentie op grote internationale beurzen in Europa mogelijk was, zijn we blij en vol verwachting naar Friedrichhafen gegaan en hoopten eigenlijk op een "normale" Fakuma", aldus Dr. Christoph Schumacher, afdelingshoofd Marketing bij ARBURG. "We werden absoluut niet teleurgesteld, onze verwachtingen kwamen uit: de bezoekers toonden buitengewoon veel interesse in onze tentoongestelde en nieuwe producten. We hebben van veel 'decision makers' bezoek gehad waarmee we over concrete projecten hebben gesproken."

Toekomstthema's, producten die op spannende wijze live tentoongesteld worden en wereldpremières
De Fakuma-beursstand van ARBURG draaide dit jaar om de grote thema's van de toekomst: digitalisering, duurzaamheid en het efficiënte gebruik van hulpbronnen. arburgGREENworld en arburgXworld hebben uitdrukkelijk tot doel op duurzame en toekomstgerichte wijze een verhoging van de productie-efficiëntie bij de klant te bewerkstelligen. De markeringstechnologieën "CurveCode" en "HolyGrail" - op de Fakuma gepresenteerd - tonen aan dat duurzaamheid en digitalisering goed samen gaan; dit zijn innovatieve oplossingen voor materiaalspecifieke scheiding en recycling van de kunststoffen in de materiaalkringloop.
Verdere highlights van ARBURG op de Fakuma waren de première van de nieuwe bouwserie ALLROUNDER MORE, de productie van medische massa-artikelen, een 'slimme' Turnkey-installatie om een elektrische ALLROUNDER 570 A en de fabricage van maskers van vloeibare siliconenrubber.
De additieve productie met een ARBURG-freeformer en het product van dochteronderneming innovatiQ maakte het optreden van ARBURG op de Fakuma compleet.
arburgGREENworld en arburgXworld op de Fakuma
Highlights op de Fakuma