Terugblik op onze achtste aflevering

arburgXvision: Overzicht van de GESTICA besturing.

04.10.2021
Meer dan 500 mensen keken na de zomervakantie naar een weer erg spannende aflevering van 'arburgXvision' live: 'Complexe Machines eenvoudig bediend. – Overzicht van de GESTICA besturing.' luidde het onderwerp van de interactieve internet-tv-uitzending op 30 september 2021.

Kijk mee met de experts
Bij de achtste door ARBURG verzorgde aflevering van dit jaar draaide alles om de GESTICA besturing en hoe daarmee zelfs de meest complexe machines en processen eenvoudig onder controle kunnen worden gehouden.
De experts van ARBURG Jürgen Peters, afdelingschef softwareontwikkeling, en Miriam Lauble, Technical Sales Manager, gaven een overzicht van de innovatieve features van de besturing 'Made by ARBURG'.
Tijdens de twee live-uitzendingen vanuit het Customer Center in Loßburg konden de toeschouwers met eigen ogen ervaren welke ondersteuning en voordelen het GESTICA bedieningsveld in het dagelijkse bedrijf bij het spuitgieten kan bieden.

Volgende uitzending op 28 oktober 2021
'Spuitgietmatrijs-strategie 2.0 – Nieuwe ideeën over kostenvermindering!' luidt het onderwerp van de negende aflevering van arburgXvision. De experts van ARBURG geven u tips waarmee u het gebruikspercentage van uw machines kunt verhogen door de bescherming, voorbereiding en bewaking van de spuitgietmatrijs op een strategische manier in één strategie te combineren. Tijdens twee live-uitzendingen vanuit het Customer Center in Loßburg worden moderne mogelijkheden voor de bewaking van de spuitgietmatrijzen en de voorzorgsmaatregelen tegen slijtage gedemonstreerd.
Registreert u zich snel en eenvoudig op www.arburgXvision.com