Onze GESTICA

Besturing stelt globale normen op

22.07.2021
Wanneer je de machine-, gereedschap-, robot- en periferietechniek gezamenlijk onder controle wilt hebben, heb je een zeer krachtige schakelcentrale nodig. Daarom ontwikkelt en bouwt ARBURG zijn besturingen zelf. Het beste voorbeeld: de GESTICA, die de wereldwijde standaard bepaald.

GESTICA overtuigt met aangename functionaliteit
Onze besturing van de toekomst scoort met de grootst mogelijke bedienveiligheid en ergonomie. Voorbeelden zijn twee gescheiden regelaars voor bediening en procesbesturing en de Easy slider voor het 'blind' aansturen van bewegingen bij het instellen.
Maar is dat voldoende? Niet voor ARBURG want het bedienen van de GESTICA moet ook aantrekkelijk zijn. Daarvoor zorgt de premium-Look-and-feel van mobiele eindapparaten.

Unieke meerwaarden
Met de intuïtieve bediening met gebaren bespaart de machinebediener tijd en bereikt het doel met minder klikken. Het functiegebied van de GESTICA biedt unieke meerwaarden en is nu al groter dan die van de SELOGICA. De speciale aandacht gaat hierbij uit naar de ontwikkeling van verdere 'smarte' hulpsystemen en adaptieve besturingsconcepten. Op de Fakuma 2021 zal ARBURG enkele van deze nieuwe features presenteren.