Best-of entertainment

Alle highlights nog een keer beleven!

21.10.2021
arburgXvision – alleen maar een verder digitaal formaat in tijden van corona? Nee, zeker niet: onze internet-tv serie is zoveel meer! Dat is goed te zien in de best-of video's die we kort na elke uitzending uitbrengen. Hierin zijn de highlights te zien en hierin kunnen de toeschouwers een kijkje achter de schermen nemen.

Digitaal formaat – bijzonder en anders
Elke laatste donderdag van de maand nemen ARBURG-experts u mee op reis in de wereld van de kunststofverwerking en presenteren telkens een nieuw spannend thema – live, interactief, professioneel en boeiend. Maar theorie op zich vinden we niet genoeg, daarom schakelen we in elke uitzending live naar Loßburg of naar klanten, zodat u de praktijk van dichtbij kunt beleven. Overtuig uzelf van ons internet-tv formaat en bekijk de best-of van elke aflevering. Veel plezier!

Best-of uitzending 8


Bij de achtste door ARBURG verzorgde aflevering van dit jaar draaide alles om de GESTICA besturing en hoe daarmee zelfs de meest complexe machines en processen eenvoudig onder controle kunnen worden gehouden.
De experts van ARBURG Jürgen Peters, afdelingschef softwareontwikkeling, en Miriam Lauble, Technical Sales Manager, gaven een overzicht van de innovatieve features van de besturing 'Made by ARBURG'.

Best-of uitzending 7


De titel van de zevende aflevering van „arburgXvision“ op 29 juli 2021 luidde: 'De perfecte service – Snelle hulp als het erop aan komt'. Zelfverzekerd, geestig en to-the-point presenteerden de Arburg-experts Lars Langner, afdelingshoofd service en Uwe Klumpp, afdelingschef productscholing in de interactieve internet-tv uitzending allerlei wetenswaardigheden rond het thema Service.

Best-of uitzending 6

De titel van de zesde aflevering is "Alles digitaal! arburgXworld in detail". Hierin stellen de ARBURG-experts Benjamin Franz, teamleider Digital Solutions, en Stephan Reich, afdelingschef ontwikkeling IT-toepassingen, ons klantenportaal arburgXworld voor en laten zien welke meerwaarde een digitale klantenservice voor de hele waardeketen op kan leveren.

Best-of uitzending 5

Savings door hidden benefits! Sparen – daar is nog wat mogelijk
Steeds efficiënter worden? Beslist haalbaar! Onze experts Dr. Thomas Walther en Christoph Kiefer laten zien hoe u door een perfecte harmonie tussen techniek en digitalisering meer uit uw productie kunt halen.

Best-of uitzending 4

Van professionals voor professionals! Turnkey betekent: kwaliteit uit één hand
Wat is het bijzondere van ARBURG als hoofdaannemer voor Turnkey-installaties? Dat vertellen u de experts Andreas Reich en Bernd Eble. Zij geven u waardevolle tips over automatisering en CUBE-technologie. Zodat u uw productiepotentieel ten volle kunt benutten.

Best-of uitzending 3

Spel zonder grenzen! Additieve productie verlegt grenzen
U krijgt waardevolle tips en informatie van de APF-experts Martin Neff en Lukas Pawelczyk, over hoe de additieve productie het productieproces versnelt en grenzen verlegt.

Best-of uitzending 2

Kunststof onderdelen produceren – (bijna) zonder limits! Machines continu gebruiken
De ARBURG afdelingshoofden Oliver Giesen en Werner Faulhaber belichten praktijkgerichte aspecten van productie-efficiënt machinegebruik en verbetering van de beschikbaarheid van de machine.

Best-of uitzending 1

0 ppm productie van kunststof onderdelen! Foutloos aan de lopende band
Bij de eerste arburgXvision uitzending waren de ARBURG-bedrijfsleiders Gerhard Böhm en Guido Frohnhaus te gast in de tv-studio van ARBURG en belichtten belangrijke kwaliteitsaspecten.

De volgende keer er live bij zijn!
Hebben wij u overtuigd? Meld u dan nu aan om geen enkele arburgXvision live-uitzending meer te missen!
Aanmelding en registratie: www.arburgXvision.com