Aflevering 6: Onze digitale klantenservice

Klantenportaal arburgXworld in detail

27.05.2021
Op 24 juni 2021 gaat het verder met arburgXvision! De titel van de zesde aflevering is "Alles digitaal! arburgXworld in detail". Hierin stellen de ARBURG-experts Benjamin Franz, teamleider Digital Solutions, en Stephan Reich, afdelingschef ontwikkeling IT-toepassingen, ons klantenportaal arburgXworld voor en laten zien welke meerwaarde een digitale klantenservice voor de hele waardeketen op kan leveren.

Kennis van experts live!
Wat is kenmerkend voor het klantenportaal arburgXworld? Welke voordelen heeft het en welke besparingsmogelijkheden biedt het? Wat voor mogelijkheden ontstaan er door met digitale netwerken verbonden machines? Hier gaan onze experts op in, en nog veel meer – geestig en paktijkgericht.
Tijdens de live-verbindingen met het Customer Center in Loßburg hoort u bovendien hoe ons klantenportaal arburgXworld u in de dagelijkse praktijk ondersteunt. We laten u hiervoor live zien wat voor nut een met een digitaal netwerk verbonden machine heeft wat betreft de bewaking, analyse en documentatie van spuitgietprocessen.
Natuurlijk heeft u tijdens de gehele uitzending de mogelijkheid om via de chat vragen te stellen aan de experts in de tv-studio van ARBURG. U vraagt, onze experts antwoorden!

Noteer nu alvast 24 juni 2021 in uw agenda. Aanmelding en registratie op: www.arburgXvision.com