Plasticeerweken: een dikke tien procent korting

Dat kunt u besparen!

14.04.2021
We geven ons lentegevoel de vrije ruimte. En daar kunt u van profiteren! Want tussen 19 april en 6 juni besparen de gebruikers van ons klantenportaal arburgXworld wel tien procent op plasticeerschroeven, cilindermantels en -modules voor onze ALLROUNDERS, en dat al vanaf één exemplaar.

Daar kunt u op vertrouwen!
Onze plasticeerweken helpen ook u bij het besparen. Want uiteraard zijn componenten zoals plasticeerschroeven en plasticeercilinders aan een zekere mate van slijtage onderworpen. Ze moeten van tijd tot tijd worden vervangen om de gevolgen voor de werkende delen en daarmee voor de kwaliteit van de geproduceerde artikelen zo beperkt mogelijk te houden.

Dat is uw kans! Geselecteerde hoogwaardige plasticeercomponenten worden snel door ons geleverd en nauwkeurig passend aangemaakt voor uw toepassingen. Zelfs originele kwaliteit “Made by ARBURG - Made in Germany”. En daarbovenop tevens met een mooie actiekorting van tien procent. Door uw bestelling bij ARBURG voorkomt u niet alleen kostbare gevolgschade, maar zorgt u ook voor de betrouwbare werking van uw ALLROUNDER.

Waar wacht u nog op?
We hebben alles op voorraad wat u nodig hebt: plasticeringen voor bijzondere thermoplasten, PVD-gecoate componenten, plasticeerschroeven met een hoge maar ook met een lage compressie, slijtagecategorieën passend bij uw materiaal - er blijven geen wensen meer over. Haal daarom uw tien procent korting, rechtstreeks bij ARBURG. Ontdek onze huidige lente-actie, kom langs in de shop op arburgXworld en bestel gelijk uw plasticeerschroeven, cilindermantels en -modules – inclusief een aantrekkelijke speciale korting.