Technologiedagen 2021 verlengd

Spannend live-evenement

21.01.2021
Om de onvergetelijke technologiedagen 2021 voor genodigden in overeenstemming met de coronaregels om te zetten, heeft ARBURG besloten om het evenement niet alleen naar juni te verschuiven, maar het ook te verlengen tot zes dagen. Het evenement start nu al op 7 juni en duurt tot 12 juni.

Techniek in de praktijk en persoonlijk advies
"Na een lange periode zonder live-evenementen willen we onze klanten in juni 2021 weer innovaties en technisch hoogstaande toepassingen voor de kunststofbewerking 'live en in kleur' presenteren", benadrukt Juliane Hehl, die als bedrijfsleider-aandeelhouder verantwoordelijk is voor de marketing. "Naast onze hybride en digitale evenementen, die we in de afgelopen maanden succesvol hebben ontwikkeld, is en blijft het persoonlijk contact met onze klanten van het grootste belang. Daarom stellen we alles in het werk om onze wereldwijd bekende en hooggewaardeerde technologiedagen dit jaar weer een succesvol en spannend live-evenement te laten worden."

Technologiedagen in de zomer
Vanwege de coronasituatie is al in september 2020 besloten, het evenement dit jaar van de traditionele datum in maart naar het begin van de zomer te verschuiven. De gasten worden dit jaar, nadat ze zich bindend hebben aangemeld, in kleine groepen persoonlijk begeleid en krijgen tijdens vastgelegde tijdvensters een rondleiding door de firma. Zo wordt gegarandeerd dat niet er te veel bezoekers tegelijk zijn. ARBURG rekent er bij de planning nog steeds op, dat de epidemiologische situatie, ondersteund door de inmiddels begonnen vaccinaties, zich tot juni 2021 positief zal ontwikkelen.

Een bezoek is de moeite waard
De grote ruimtes in het hoofdkantoor van ARBURG bieden voldoende plek om een groot aantal interessante objecten met de vereiste afstand te presenteren. De machines, turnkey-installaties en digitale producten en services worden over het Customer Center, het ARBURG Prototyping Center, de Effizienz-Arena, het trainingscentrum en de montagehallen verspreid.
Een publiekstrekker wordt ook in 2021 weer de Effizienz-Arena. Het accent valt hier op arburgGREENworld en arburgXworld. Daarnaast worden talrijke praktijkvoorbeelden gepresenteerd van circular economy, van een spaarzaam gebruik van hulpbronnen, van digitalisering en van het klantportaal.