Nieuwe handelspartner in Vietnam

Uitbreiding van de zaken in Vietnam

12.01.2021
ARBURG werkt samen met LSVN Co., Ltd in Vietnam. Dit helpt ARBURG bij het uitbreiden van het spuitgietbedrijf en plaatst ARBURG op een positie om high-end spuitgietoplossingen nog effectiever op de markt te brengen in Vietnam.

Krachtiger spuitgietbedrijf in Vietnam
De belangrijkste aanjagers voor de plasticindustrie in Vietnam zijn verpakking, elektrische artikelen en elektronica evenals de constructie-industrie. De Vietnamese gemiddelde winstgroei per jaar is naar verwachting hoger dan 6 %.

De heer David Chan, Managing Director ASEAN, zegt: “ARBURG doet al ruim 30 jaar zaken in ASEAN - dat Singapore, Thailand, Maleisië, Indonesië en andere landen omvat. Intusssen voorzien we een grote vraag vanuit de Vietnamese markt. Daarom proberen we onze zaken en diensten naar deze markt uit te breiden door nauw samen te werken met een partner ter plaatse. Met genoegen stellen we onze nieuwe handelspartner LSVN Co., Ltd. voor. Deze samenwerking zal ons helpen bij het uitbreiden en verrijken van onze zaken en ook om spuitgietwerk van topklasse aan de Vietnamese markt te leveren."

LSVN Co., Ltd is een succesvol agentschap voor spuitgieten, gevestigd in Ho Chi Minh stad. Het bedrijf is een van de uitstekende dienstverleners in Vietnam.
De heer Tu Le Van, directeur LSVN Co., Ltd, zegt: “De Vietnamese plasticindustrie wordt steeds aantrekkelijker voor buitenlandse investeerders. We zien de vraag naar spuitgietmachines van topkwaliteit op de markt. De exclusieve handelspartner van ARBURG voor Vietnam zijn, is de perfecte samenwerking omdat ARBURG heel bekend is op het gebied van spuitgietoplossingen gemaakt in Duitsland. Dit zal ons helpen bij het leveren van producten van topkwaliteit en een uitstekende dienstverlening voor de markt.
De samenwerking tussen ARBURG en LSVN zal bijdragen aan verdere groei en zal zeker tot voordeel strekken van de plasticsindustrie in Vietnam.

Over LSVN Co., Ltd
LSVN Co., Ltd werd in 2018 geregistreerd. Het team heeft echter al meer dan 20 jaar gewerkt op het gebied van spuitgieten. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud van industriële machines en streeft ernaar het beste onderhoudsbedrijf in spuitgieten te zijn in Vietnam. .

De missie van het bedrijf:

  • De beste in zijn klasse zijn om industrie-leidende producten en diensten te leveren aan onze klanten.
  • Concentreren op de kernwaarden van het leveren van oplossingen, klanttevredenheid en uitzonderlijke diensten

 

ARBURG kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met LSVN Co., Ltd.