Nieuw: ARBURG uitlegvideo's

Kennis van experts – tot hun essentie teruggebracht

10.12.2020
Tijd is kostbaar en met kennis bent u in het voordeel. Deze beide voegt ARBURG vanaf nu samen: in uitlegvideo's van drie minuten geven experts hun kennis verder op een begrijpelijke, zo kort mogelijke en toch boeiende manier. 

Boeiende korte filmpjes – voor iedereen begrijpelijk
Klanten, partners en geïnteresseerden kunnen vanaf nu met de nieuwe serie informatie inwinnen over innovatieve producten, services en software van ARBURG. De kijkers kunnen zich op een plezante manier samen met de experts verdiepen in de meest verschillende thema's om zich in een kort tijdbestek op de hoogte te stellen.

Informatie professioneel bewerkt
In elke episode legt een expert van ARBURG een uitgekozen thema uit – goedgeluimd, professioneel en in maar drie minuten. Als „kleine helper“ dient een zogenoemde beacon, die aanvullende grafische informatie levert om daarmee het thema nog beter te kunnen begrijpen. Gemodereerd door Guido Marschall van kunststofzender Plas.TV.

1. episode: met een uitlegvideo worden uitlegvideo's verklaard
De serie start met een uitlegvideo waarin dr. Christoph Schumacher, afdelingschef marketing en ondernemingscommunicatie, de vraag beantwoordt wat de bedoeling is van dit nieuwe formaat.

2. episode: klantenportaal arburgXworld
In een andere aflevering houdt Stephan Reich, afdelingschef IT toepassingsontwikkeling bij ARBURG, zich bezig met het digitale klantenportaal arburgXworld. Hij legt daarin uit hoe de klanten de datawereld van ARBURG heel eenvoudig en intuïtief zelf kunnen sturen en de zintuigen van hun machines in het netwerk kunnen aanscherpen voor een efficiënte industriële productie. verdere episodes volgen in het jaar 2021.
over de ARBURG uitlegvideo's