Openingsevenement bij ARBURG Italië

Nieuwe ruimten ingewijd

05.10.2020
Op 30 september 2020 vierde de Italiaanse ARBURG vestiging in het bijzijn van 100 uitgenodigde gasten de officiële opening van de nieuwe ruimten in Peschiera Borromeo. Daarnaast vond een tweedaagse open house plaats waarbij innovatieve machines en toepassingen werden gepresenteerd.

Meer plaats voor ALLROUNDERs, advies, opleidingen en vakconferenties
ARBURG Italië heeft het gebouw in Peschiera Borromeo verbouwd en 80% uitgebreid. Met een nuttig oppervlak van rond 2.000 m² bieden de nieuwe ruimten niet alleen meer plaats voor voor intensieve klantenbehartiging en -opleidingen, maar ook voor grotere vakconferenties en evenementen.
In de vergrootte showroom kunnen tot tien ALLROUNDER spuitgietmachines worden gepresenteerd. Voor klanten bestaat de mogelijkheid op de verschillende hydraulische, hybride en elektrische machines bijv. hun spuitgietmatrijzen te testen. Bovendien is er nu een speciaal bereik voor ARBURG Plastic Freeforming met de freeformer en voor de presentatie van digitale producten en diensten rondom arburgXworld.

Open house met talrijke highlights
Het tweedaagse open house heeft veel te bieden:

  • De verwerking van biomateriaal op een ALLROUNDER 270 S compact
  • Het afwisselend spuitgieten van magnetische tandwielen en rotoren zonder ombouwen
  • De verwerking gewichtsgereduceerd TPE op een elektrische ALLROUNDER 470 A
  • De additieve productie van een wervel-afstandhouder van medisch goedgekeurd origineel materiaal op een freeformer 200-3X.
  • Het klantenportaal arburgXworld met talrijke apps
  • De ARBURG host-computer (ALS)