Nieuwe vestiging ARBURG China

Inwijding ATC Pinghu

22.09.2020
Op 18 september 2020 vond met rond 550 uitgenodigde gasten de officiële inwijding van het ARBURG Technology Center (ATC) in Pinghu plaats. Het nieuwe ATC in China biedt op 2.300 m² plaats voor meer dan 60 ALLROUNDER spuitgietmachines, die hier op wens van de klant worden gespecificeerd en geautomatiseerd.

„Wir sind da” – in China
„Het ATC in Pinghu is een belangrijke mijlpaal voor de ARBURG aanwezigheid in China, waar we nu met vier vestigingen zijn vertegenwoordigd”, benadrukte Gerhard Böhm, directeur verkoop bij ARBURG in een videoboodschap. „Met de investering in de nieuwe vestiging benadrukken wij dat onze merkbelofte juist in zware tijden meer dan ooit geldt: ‚Wir sind da.’ – voor u, onze klanten.”

Uitbreiding van de turnkey-tak
„Met het ATC Pinghu verbeteren wij onze turnkey-tak in China. Samen met lokale partners realiseren wij veelzijdige automatiseringsoplossingen en passen de machines klantspecifiek aan op de gewenste behoeften – tot aan een complete productiecel. Dit laat zich met de nieuwe vestiging, die daarvoor de beste voorwaarden biedt, uitstekend realiseren”, aldus Zhao Tong, directeur van de ARBURG organisatie in China.
Op de nieuwe locatie kunnen klanten bovendien hun werktuigen laten afmonsteren en aan opleidingen deelnemen. Ze krijgen uitgebreide procuctie- en toepassingstechnische ondersteuning en advies, die is gebaseerd op decennia knowhow in de kunststofverwerking, automatisering en digitalisering.

Open House en officiële inwijdingsceremonie
In het kader van de officiële inwijding vond eerst een Open House inclusief Innovatie-Summit plaats. De rond 550 uitgenodigde gasten waren allemaal enthousiast over de locatie, de zes producerende machines en de seminars over trends en innovaties in de kunststofverwerking. Hoogtepunten waren twee nieuwtjes, die oorspronkelijk op de Chinaplas 2020 hun première zouden vieren: het klantenportaal arburgXworld en een ALLROUNDER van de modelserie GOLDEN ELECTRIC in LSR-uitvoering voor de verwerking van vloeibare siliconen.