arburgXworld: Aanbiedingspakketten

Eenvoudig instappen, doelgericht uitbreiden

02.04.2020
Directe en snelle hulp: Ons klantenportaal arburgXworld heeft voor uiteenlopende bedrijfssectoren en taken de passend tools paraat. Rond de klok En dat ook mobiel. Voor een doelgerichte uitbreiding van de digitale services zijn er nu verschillende aanbiedingspakketten beschikbaar.

Overzicht van aanbiedingspakketten

 • Basic
  Gratis startpakket ondersteunt de productieorganisatie effectief: Centrale apps, bijvoorbeeld de „Shop” en het „ServiceCenter” zorgen voor een beter overzicht, een eenvoudige communicatie, een grotere flexibiliteit en een snellere reactie.
 • Premium
  Het pakket „Premium” vormt de ideale basis, om de beschikbaarheid van machines te verhogen. Met features zoals de virtuele machinebesturing en de begeleide probleemanalyse kan de waardevolle productietijd nog efficiënter worden gebruikt.
 • Premium Plus
  De versie „Premium Plus” biedt tijdbesparende oplossingen voor de productieplanning, werkvoorbereiding en kwaliteitsborging, maar ook verkoop en productontwikkeling. De beschikbare berekenings-tools en kennisdatabanken zijn daarbij gebaseerd op de ervaring van ARBURG.
 • Connect
  De integratie in digitale netwerken biedt een enorm potentieel voor de productie. Daarom zijn nieuwe ALLROUNDERS standaard met een Basis Connectivity via IIoT-gateway uitgerust. In combinatie met de uitbreiding „Connect” kan toegang worden gekregen tot toestandinformatie en belangrijke cijfers, maar ook het productieverloop worden gevisualiseerd.

 

Registratie
Bedrijven die de overstap naar de digitale wereld van ARBURG willen maken, kunnen zich registreren op www.arburgXworld.com.

Download
Folder: arburgXworld (Engels) (PDF - 3,5 MB)