85 nieuwe stagiairs en studenten

Opleidingsstart 2019

03.09.2019
Record: in totaal 85 nieuwe stagiairs en studenten van de Duale Hogeschool Baden-Württemberg (DHBW), 25 procent meer dan in 2018, begonnen op 2 september 2019 hun opleiding bij ARBURG. De directeur-aandeelhouder Renate Keinath heette de nieuwe leden van de ARBURG-familie welkom.

Opleiden voor de toekomst
"Zij zullen ons bedrijf met hun kennis verder brengen. Wij voelen ons verplicht hen allen een uitstekende beroepsopleiding te bieden", aldus Renate Keinath in haar begroetingstoespraak. "Zij profiteren daarbij van jarenlange ervaring: wij begeleiden reeds circa 70 jaar lang jonge mensen op hun weg in het beroepsleven. Dat zijn toch al gauw 1.800 stagiairs en studenten geweest." Het indrukwekkende aantal van momenteel 252 stagiairs en studenten toont aan hoe belangrijk ARBURG de opleiding vindt.

"Opdat de stap van school naar het beroepsleven bij ARBURG geen sprong in het diepe wordt, hebben wij een omvangrijk opleidingsconcept voor u ontwikkeld", vertelde Renate Keinath de 85 nieuwe stagiairs en studenten. Zij zullen geleidelijk aan vakkennis vergaren en de wereld van de kunststofverwerking leren kennen.