Bosch Global Supplier Award 2019

ARBURG krijgt internationale prijs

23.07.2019
In het kader van de internationale leveranciersprijs van het technologie- en servicebedrijf Bosch GmbH op 10 juli 2019 is aan ARBURG een „Bosch Global Supplier Award 2019“ in de categorie "Indirecte aankoop" toegekend.

ARBURG krijgt erkenning als leidende partner
"Onze leveranciers en dienstverleners zijn belangrijke partners voor ons concurrentievermogen en voor de transformatie van Bosch", loofde in zijn rede Prof. Dr. Stefan Asenkerschbaumer, vice-voorzitter van de bedrijfsleiding van de Robert Bosch GmbH, de topprestaties van de bekroonde bedrijven. Bosch streeft echter niet alleen naar concurrerende prijzen met zijn leveranciers als innovatiepartners, maar neemt ook samen met hen een duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen in het vizier.

Trots op onderscheiding
Met de onderscheiding „Bosch Global Supplier Award 2019“ bekroonde Bosch de 47 beste wereldwijde toeleveranciers. "We zijn erg trots dat we met de 'Bosch Global Supplier Award 2019' zijn bekroond," benadrukte Renate Keinath, directrice en ARBURG aandeelhouder, die samen met Ralf Müller, afdelingshoofd Technologie en key account management, aan de feestelijke prijsuitreiking deelnam. "Deze bijzondere prijs is niet alleen een erkenning voor de kwaliteit van onze producten en ons dienstenaanbod, maar vooral ook voor ons omvangrijke servicespectrum en onze activiteiten in de digitalisering van de kunststofindustrie."

Prijs als pionier op het gebied van de digitalisering
De Award kreeg ARBURG enerzijds vanwege de consequente standaardisering van de bij Bosch gebruikte elektrische ALLROUNDER spuitgietmachines en de daaruit resulterende kortere levertijden. Anderzijds waardeert Bosch ook de baanbrekende rol van ARBURG op het gebied van de Smart Industry.

Succesvolle partners sinds 1958
De Bosch-groep werkt al sinds 1958 samen met ARBURG. De eerste leveranciersprijs van Bosch kreeg ARBURG al in 1999. Destijds werden de bijzondere prestaties wat betreft hoge kwaliteit, flexibiliteit en leveringsbetrouwbaarheid in de jaren 1997/98 bekroond. De "Bosch Global Supplier Award 2019" voor de topprestaties als leverancier bewijst nu dat Bosch en ARBURG samen succesvol op weg zijn naar de toekomst.