ARBURG slaat nieuwe wegen in

Breed communicatiespectrum bij ARBURG-merkenidentiteit

19.07.2019
Via uiteenlopende communicatiekanalen laat ARBURG van zich horen: als aantrekkelijke werkgever en verdienstelijk leerbedrijf. Het is ons doel om de verschillende beroepsmogelijkheden bij ons te laten zien en om potentiële sollicitanten over de streep te trekken. Hier hoort de nieuwe opleidingscampagne, het nieuwe sollicitantenportaal en talrijke communicatieactiviteiten via verschillende kanalen bi.

Nieuwe opleidingscampagne
De nieuwe opleidingscampagne loopt onder de hashtag '#gönnDirARBURG' en is bedoeld voor jongeren die het beroepsleven ingaan. Bij ARBURG kunnen ze excellente beroepsperspectieven en een meervoudig bekroond en gecertificeerd opleidingssysteem verwachten.

Eerste ARBURG-reclame in de bioscoop
Op 31 januari 2019 was de eerste ARBURG-reclame in talrijke Duitse bioscopen te zien. Doel van de reclame is om ARBURG bekender te maken en het familiebedrijf als moderne werkgever neer te zetten.
Naar de bioscoopreclame

Onderweg met ARBURG
ARBURG rijdt sinds 29 april 2019 met een mintgroene - de Arburg-kleur - lijnbus door de regio Nordschwarzwald. "Grijp je kans: bij ons vind je je droombaan" is het motto. De reclame is gericht op mensen met beroepservaring en potentiële stagiaires.