Nieuw: arburgXworld

Platform voor digitale services

02.05.2019
Hoe kunnen bedrijfsprocessen en dienstverlening nog efficiënter worden gemaakt? Dat is duidelijk: met digitalisering! Het nieuwe klantenportal 'arburgXworld' komt hierbij van pas. Een aanbod aanvullende digitale diensten van ARBURG, dat wij geleidelijk zullen op- en uitbouwen.

Het nieuwe klantenportal 'arburgXworld' is sinds de Technologiedagen 2019 beschikbaar voor klanten uit Duitsland. De wereldwijde introductie volgt op de K 2019. In 'arburgXworld' bundelen wij al onze digitale diensten. Deze diensten kunnen na het registratie- en vrijgaveproces worden gebruikt via een pc of mobiel eindapparaat. Bij de introductie van het klantenportal zijn er drie centrale apps beschikbaar:

  • "MachineCenter":
    Deze app maakt uw productie transparanter en verlaagt de organisatorische kosten. Het biedt een snel overzicht van uw machinepark en geeft centrale toegang tot productierelevante documentatie, zoals catalogussen met reserveonderdelen. De virtuele afspiegeling van uw machinepark wordt gebaseerd op de database van ARBURG en met dezelfde database geactualiseerd. Zo kan deze eenvoudig worden gestructureerd, zonder dat u daarbij uw eigen lijsten hoeft te raadplegen.
  • "ServiceCenter":
    Deze app biedt tijdbesparende en doelgerichte communicatiemogelijkheden. Er kunnen 24 uur per dag servicetickets worden geopend, ook op locatie met een mobiel eindapparaat. Met een korte omschrijving van het probleem en een foto als bijlage kunt u verdere vragen tot een minimum beperken. De bewerkingsvoortgang van open tickets is inzichtelijk en centraal na te kijken. De communicatie wordt automatisch als servicehistorie gedocumenteerd en kan zo eenvoudig worden gebruikt om zelf problemen op te lossen.
  • "Shop":
    Met deze app kunt u 24 uur per dag online reserveonderdelen bestellen voor het machinepark in 'MachineCenter'. Dankzij de interactieve navigatie en gebruiksvriendelijke 3D-previews wordt het zoeken een peulenschil. Daarnaast zijn de prijzen en beschikbaarheid van onderdelen direct in te zien. De bestelgeschiedenis is handig voor herhaalbestellingen.

 

Registratie
Bedrijven die de overstap naar de digitale wereld van ARBURG willen maken, kunnen zich registreren op www.arburgXworld.com.

Download
Compact: arburgXworld (Engels) (PDF - 0.9 MB)