Tien jaar ARBURG VAE

Vestiging viert jubileum

10.01.2019
Meteen bij de start in het nieuwe jaar en bij het begin van de beurs Arabplast op 5 januari 2019 vierde de ARBURG-vestiging van VAE (Verenigde Arabische Emiraten) met ongeveer 50 uitgenodigde gasten hun tienjarig bestaan.

Bedankje aan de klanten en het team van ARBURG
„Ik feliciteer Joachim Branz en zijn team van harte met de tien jaar ARBURG in de Verenigde Arabische Emiraten. Onze klanten wil ik vooral bedanken voor het vertrouwen dat zij in ARBURG hebben gesteld en de succesvolle samenwerking“, zo sprak Andrea Carta, afdelingschef verkoop buitenland, haar dankwoorden uit en overhandigde namens het hele moederbedrijf ARBURG de traditionele jubileumsculptuur aan directeur Joachim Branz.

Sinds tien jaar succesvol
Sinds de oprichting van de dochteronderneming in 2009 heeft ARBURG continu in de Arabische markt geïnvesteerd, die volgens Andrea Carta een groot potentiaal heeft met technologisch hoogwaardige toepassingen en een stijgend aantal kunststof verwerkende ondernemingen. Bij de vestiging ligt de nadruk op de verpakkingsindustrie die op de Arabische markt traditioneel de overhand heeft. Dit wordt aangevuld met technische spuitgietproducten en medisch-technische producten alsmede producten voor de automobielsector.

Eersteklas service voor klanten
Naast de premium spuitgiettechniek stellen de Arabische klanten vooral het professionele advies van de experts van ARBURG op prijs evenals de uitgebreide ondersteuning in de pre- en aftersales-service. Hiertoe behoren een hotline voor experts voor snelle telefonische hulp, competente servicetechnici ter plaatse en een veelzijdig aanbod aan cursussen en studiedagen. Dit alles wordt aangevuld door een uitstekend geoutilleerd magazijn met reserveonderdelen dat een waarborg is voor grote beschikbaarheid.