ALS-gebruikersbijeenkomst 2017

Experts te gast bij ARBURG

19.12.2017
Op 23 november 2017 kwamen circa 100 Duitstalige gebruikers van de ARBURG host-computer samen bij een ervaringsuitwisseling in Loßburg.

Succesvolle ALS-gebruikersbijeenkomst
"Bij de ALS-gebruikersbijeenkomst, die nu voor de derde keer hier in Loßburg is georganiseerd door onze ontwikkelings- en ondersteuningsexperts uit het ALS-team, staan onze host-computerklanten centraal bij onze activiteiten. Zowel wijzelf als alle gasten hebben uitgebreid gebruikgemaakt van deze dag om vorm te geven aan gesprekken, discussies en een intensieve ervaringsuitwisseling", aldus Axel Kinting, teamleider besturingstechniek, over het succesvolle evenement met circa 100 deelnemers.

Uitgebreid programma
Het programma omvatte praktijkgerichte toespraken van klanten en partners over het invoeren van de ARBURG host-computer binnen het eigen bedrijf en de registratie en evaluatie van energiegegevens. De professionals discussieerden intensief over het efficiënt verhogen van de productiviteit bij het spuitgieten met behulp van de ARBURG host-computer. Bovendien introduceerden experts van ARBURG nieuwe functies van de ARBURG host-computer en werden er workshops gehouden over mogelijke ontwikkelingsthema's.

Onderscheiding voor ARBURG
De ARBURG-partner CAQ AG Factory Systems, Rheinböllen, had een kleine verrassing in petto: Carsten Strebel, COO, overhandigde de "Quality Excellence Partner Network"-award aan Axel Kinting en het gehele ARBURG host-computerteam. Deze onderscheiding wordt al sinds 1994 uitgereikt aan bedrijven die bijzonder veel aandacht schenken aan kwaliteitsmanagement en kwaliteitsgarantie.