ARBURG op de Interplastica 2018

Hoogwaardige prestaties voor de verpakkingsindustrie

04.12.2017
Op de Interplastica 2018 in Moskou presenteert ARBURG van 23 tot 26 januari 2018 in hal 21, bij stand 21B25, een snellopende dunne-wandtoepassing voor de verpakkingsindustrie.

Vier IML-bekers in slechts 1,9 seconden
Een speciaal voor dunne-wandartikelen geconfigureerde ALLROUNDER 570 H in de Packaging-uitvoering met 1800 kN sluitkracht demonstreert het vermogen van de hybride bouwserie Hidrive. In een cyclustijd van circa 1,9 seconden produceert de productiecel vier IML-bekers van PP met wanddikten van slechts 0,32 millimeter. Elke beker is 3,55 gram zwaar en heeft een inhoud van 150 milliliter. De spuitgietmatrijs en de automatisering voor het plaatsen van het IML-label, het uitnemen en het stapelen van de eindproducten worden aangeleverd door het bedrijf Brink.

Breed productspectrum voor de verpakkingsindustrie
ARBURG biedt zijn klanten een allesomvattend pakket van onderbouwd toepassingstechnisch advies en productie-efficiënte machinetechniek voor de hoogwaardige serieproductie van verpakkingsartikelen. Precisie en korte cyclustijden zijn de hoogste prioriteiten voor een bijzonder snelle en hoogwaardige serieproductie binnen de verpakkingsindustrie. Juist dat garanderen de efficiënte, snellopende elektrische en hybride hoogwaardige machines in de bouwserie ALLDRIVE en HIDRIVE tot 4600 kN sluitkracht in de Packaging-uitvoering.