Hybride ALLROUNDER 1120 H

Grote machine met een sluitkracht van 6500 kN

17.10.2017
Door de hybride ALLROUNDER 1120 H wordt het sluitkrachtgebied van de ARBURG-productportfolio met 30 % verhoogd. Deze komt nu rond 6500 kN te liggen. Daarnaast beschikt onze grootste highperformance machine nu over een excellent design en de visionaire GESTICA-besturing.

Grootste highperformance machine
De doelgerichte uitbreiding van onze productportfolio heeft ook de ontwikkeling van een nieuw bouwformaat tot gevolg gehad: de hybride ALLROUNDER 1120 H met een sluiteenheid met kniehefboom van 6.500 kN verbindt elektrische snelheid en precisie met hydraulische kracht en dynamiek. Hoge productie-efficiëntie en betrouwbaarheid drukken zich in het esthetische design uit.

Functioneel en ergonomisch
Behalve de moderne kleur- en vormgeving blinkt de nieuwe grote machine vooral uit in meer functionaliteit en een verbeterde ergonomie. Het dagelijkse werk wordt comfortabeler door praktijkgeoriënteerde extraatjes, waaronder een inklapbare trap naar de sluitunit, servicedeuren voor de voeding en geïntegreerde ledlichtstroken die de bedrijfstoestand weergeven.
naar de hybride machines
naar de video huishoudtrapje (toepassingsvoorbeeld)