Succesvol 2017

Prettige kerstdagen een een voorspoedig nieuwjaar!

16.12.2016
We bedanken al onze klanten en partners hartelijk voor hun grote vertrouwen en de uitstekende samenwerking. We wensen u en uw families een prettige kerst en verheugen ons erop samen met u aan een geslaagd nieuw jaar te beginnen.

We zijn er voor u
We beloven dat we er voor u zijn. Dit houdt in: We zijn daar waar onze klanten zijn: technologisch, regionaal, mentaal en fysiek. Onze highlights voor 2016 waren onder andere de wereldpremière van de grote ALLROUNDER 1120 H met 6500 kN sluitkracht, een nieuw ontwerp en nieuwe GESTICA-besturing, evenals de nieuwe elektrische instapbouwserie GOLDEN ELECTRIC, het thema Industrie 4.0 en de verdere ontwikkeling van de freeformer. Bovendien hebben we een nieuwe montagehal in Loßburg en de ARBURG-vestiging in Taiwan geopend, en het tienjarige jubileum van ARBURG Shenzhen en ARBURG Indonesië gevierd. U kunt op ons vertrouwen, net als in een hechte familie. We beloven u dat we er ook in 2017 voor u zullen zijn!.

Groot in het kleine …
... luidt het motto van een klant uit het Zwarte Woud, die met hybride ALLROUNDER-spuitgietmachines filigreine modelhuisjes en andere miniatuurproducten vervaardigt en ons kerstmotief voor dit jaar heeft aangeleverd. U leest hierover meer in de nieuwe today 62.

Dit was ons 2016