120 jubilarissen geëerd

Groots gevierd: 2430 jaren ARBURG

07.12.2016
Op 2 december 2016 vond bij ARBURG de traditionele jubileumviering plaats. In het bijzijn van aandeelhouders en bedrijfsleiders werden in totaal 120 jubilarissen met 40, 25 en tien dienstjaren gevierd, en werd er afscheid genomen van 25 collega's die met pensioen gingen.

Record: twaalf jubilarissen met 40 dienstjaren bij het bedrijf
"Het is geweldig dat we dit jaar 50 collega's voor tien jaar, 58 voor 25 jaar en een trotse twaalf zelfs voor 40 jaar trouw aan het bedrijf mogen onderscheiden," aldus Michael Hehl, directeur-aandeelhouder en spreker voor de ARBURG bedrijfsleiding in zijn toespraak. "Alle jubilarissen samen zijn verantwoordelijk voor 2430 dienstjaren. Bij de pensionarissen, die gemiddeld 31 jaar lang voor ARBURG hebben gewerkt, gaat het om in totaal 773 dienstjaren. Deze aantallen zijn werkelijk indrukwekkend en tonen aan hoe lang onze collega's trouw blijven aan ARBURG en bijdragen aan het succes van ons bedrijf."

Onderscheidingen
Na de toespraak bedankten directeur-aandeelhouders Michael Hehl, Juliane Hehl en Renate Keinath de jubilarissen persoonlijk. Als dank en erkenning werden aan de jarenlange medewerkers geschenken en oorkonden uitgereikt. Aan de jubilarissen met een 40-jarig dienstverband reikte Christoph Enderle, burgemeester van Loßburg, een door minister-president Winfried Kretschmann ondertekende oorkonde van de deelstaat Baden-Württemberg uit.