Smart Machine

Assisteren en regelen

Gebruikers moeten productieprocessen intuïtief kunnen instellen en eenvoudig kunnen besturen, hoe ingewikkeld ze ook zijn. Er is behoefte aan een ‘slimme machine’, die omvangrijke mogelijkheden voor netwerkvorming biedt, uw processen bewaakt, adaptief regelt en u actief ondersteunt in elke bedieningssituatie.

Voor de digitale transformatie stemmen we onze besturingstechniek consequent af op basis van deze behoeften. Voor een betere productiviteit. Voor betrouwbare processen. Voor een betere productkwaliteit. Voor foutloos werken. Met andere woorden: voor meer waarde!

Registratie

Bedrijven die de overstap naar de digitale wereld van ARBURG willen maken, kunnen zich registreren op www.arburgXworld.com. De toegang tot de beschikbare apps kan daarbij individueel worden vormgegeven. Elk bedrijf wijst ten minste één masteruser aan, die wederom gewone gebruikers kan aanmaken.

Highlights

  • GESTICA: intuïtieve besturing met de ‘look and feel’ van moderne mobiele eindapparaten
  • aXw Control FillAssist: 3D-vulbeeldweergave direct op de besturing voor een efficiënte configuratie
  • aXw Control MeltAssist: materiaalbereiding snel analyseren en optimaliseren
  • Assistentiepakketten: talrijke functies tegen aantrekkelijke voorwaarden bieden ondersteuning in elke bedieningssituatie
  • Connectivity: ALLROUNDERs uitstekend geschikt voor digitalisering

Technische oplossingen

aXw Control FillAssist
Met de functie FillAssist van de GESTICA-besturing kan de vullingsgraad van het onderdeel in relatie tot de huidige positie van de wormschroef als 3D-grafiek in realtime geanimeerd worden. Hiervan profiteren ook de experts onder de instellers, doordat ze waardevolle tijd besparen.
naar de aXw Control FillAssist

ALLROUNDER – ready for digitalisation
Onze ALLROUNDERs in het ‘Clamp-design’ maken het dagelijks werk gemakkelijker en zien er ook nog fraai uit. Daarbij komen de standaard inbegrepen assistentiepakketten, die u actief helpen bij het instellen, opstarten, programmeren en documenteren. Wij maken uw machine nog slimmer!
naar de assistentiepakketten

Basis Connectivity
Eenvoudig, gestandaardiseerd en veilig aan overkoepelende softwaretools en platforms koppelen: ALLROUNDER-spuitgietmachines zijn hiervoor uitgerust met een zogenaamde ‘Basis Connectivity’. De gegevens van de besturing kunnen zo bijvoorbeeld worden gebruikt voor een productieoverzicht via hetklantenportaal ‘arburgXworld’ of voor de machinediagnose via de ARBURG Remote Service (ARS).

Predictive Maintenance
Het voor realtime geschikte netwerksysteem van onze machinetechniek en smart-data-analyses vormen de basis voor een toekomstgericht onderhoud (predictive maintenance). Dat minimaliseert het onderhoud en zorgt tegelijk voor lange, stabiele en storingsvrije looptijden.
naar Predictive Maintenance