GREENservices

Wij zijn actief betrokken bij belangrijke thema's zoals hulpbronnen-efficiënte productie en recyclebaarheid van kunststofproducten (design for recycling). Voor ons is daarom kennisoverdracht en vakkundig advies bijv. over productie-efficiëntie, over de CO2-voetafdruk of over het gebruik van recyclaat, vanzelfsprekend.

Voor meer productie-efficiëntie en een efficiënter hulpbronnengebruik nemen we daarom de hele waardeketen onder de loep. Bijvoorbeeld doordat het materiaal- en energiegebruik voor de productie van kunststofproducten wordt geminimaliseerd, de recyclebaarheid ervan wordt verbeterd, het gebruik van post-consumer-recyclaat (PCR) mogelijk wordt gemaakt of doordat afval wordt vermeden. Bovendien richten we ons erop de levensduur van onze machinetechniek te maximaliseren.

Highlights

  • Vakkundig advies: algemene benadering voor hoge productie-efficiëntie en efficiënt hulpbronnengebruik
  • Digitale services: klantenportaal ‘arburgXworld’ voor eenvoudige communicatie en efficiënte productieprocessen
  • Lange levensduur: reserveonderdelen ook voor ALLROUNDERs die meer dan tien jaar oud zijn
  • Hoge beschikbaarheid: wereldwijd netwerk van vestigingen voor een snelle reactie

Oplossingen

Klantenportaal ‘arburgXworld’:
Met onze ‘arburgXworld’ bespoedigen wij de digitalisering van diensten en bedrijfsprocessen. Hierdoor ontstaat een win-winsituatie: u heeft toegang tot digitale services die tot nu toe niet in deze vorm beschikbaar waren. En wij kunnen de processen in samenwerking met u nog efficiënter maken.
naar klantenportaal ‘arburgXworld’

Originele reserveonderdelen
Originele reserveonderdelen van ARBURG – dat betekent voor u: hoge kwaliteitsstandaard, gegarandeerd passende en toepassingsspecifieke onderdelen, wereldwijd uitstekende beschikbaarheid van onderdelen en eenvoudig bestellen. En dat ook voor ALLROUNDERs die al meer dan tien jaar oud zijn. Zo krijgt u uw productie snel weer op gang.
naar de reserveonderdelen