ARBURG Hungária Kft. - Juniális 2019

Fókuszban az automatizálás

04.06.2019
A tradíció 2019-ban is folytatódik, az ARBURG Hungária Kft. ebben az évben is megnyitja kapuit az érdeklődők számára és megmutatja kiemelkedő előnyeit és mélyreható technikai tudását az automatizálás, illetve az intelligens, kulcsrakész rendszerek témakörében, avagy a digitalizációhoz vezető utat-“Road to Digitalisation”.

Sorozatgyártás ügyféligény szerint
A 2019-es évben az ARBURG Hungária Kft. szakmai előadásokon keresztül viszi közelebb az érdeklődőket és a rendezvényre ellátogatókat a digitalizáció és az IPAR 4.0 aktuális trendjeihez gyakorlati alkalmazáson bemutatva az okos termék- és szerszámkialakítást, a rugalmas kulcsrakész megoldást és a közvetlen folyamatvezérlést.
A rendezvény középpontjában a függőleges ALLROUNDER 375 V fröccsöntőgép és kompakt automatizációs cella áll, amely utólagos megmunkálás, illetve szerelés nélkül gyárt azonnali használatra kész elasztikus „gumipókot”. Melynek színe és végei (horog vagy szem) is szabadon megválasztható, és az ügyfél igényei szerint egy terminálon konfigurálható. A megbízás az OPC UA kommunikációs protokollon keresztül közvetlenül a központi SELOGICA vezérlésre kerül. Ezután egy kompakt kulcsrakész berendezés egy függőleges ALLROUNDER 375 V fröccsöntőgéppel szerelés nélkül legyártja az alkatrész-változatot „igény szerint”. Látogasson el hozzánk és tekintse meg csúcstechnológiás gépünket!

Jelentkezés
Az ARBURG Hungária Kft. várja minden kedves érdeklődő jelentkezését a sales_hungary@arburg.com e-mail címen. Jelentkezési határidő: 2019.06.06.